جایی برای نوشتن خاطرات
   
جایی برای نوشتن خاطرات
مشترک
 
 
آرشيو خاطرات

خرداد 1393

مرداد 1392

تير 1392

خرداد 1392

ارديبهشت 1392

فروردين 1392

اسفند 1391

بهمن 1391

دی 1391

آذر 1391

آبان 1391

مهر 1391

____________________
آخرین روز نوشته ها

test

۱۰ جمله از ۱۰ شخصیت معروف و ثروتمند

پارسال ماه رمضون

۹ راه آسان برای بالا بردن کارایی سایت شما

تکنیک جذب اعتماد مخاطبان در وب سایت و فروشگاه مجازی

هفت درس که از استیو جابز آموخته ایم

خواب خوب

اولین دیدار

زیر بارون

بانو دیگه رفته

کلید پولدارشدن

مراقب جیبت باش!

کدامین پل ؟؟؟؟

علم یا ثروت؟

علم یا ثروت؟

لج

بدقولی

جواب بانو

مگه نگفتی،مگه نگفتم

عید اومد

____________________
نويسندگان

آقا و بانو

بانو

____________________
پیوندهای روزانه

دختر عزیزم حنا

Love me

حمل و ترخیص خرده بار از چین

حمل و ترخیص چین

جلو پنجره اسپرت

مستر قلیون

یکانسر

آی کیو مگ

____________________
پیوند ها

ردیاب ماشین

جلوپنجره اریو

اریو زوتی z300

جلو پنجره ایکس 60


____________________
امكانات جانبي

RSS 2.0

 

 
 
 

پنج شنبه 30 خرداد 1392برچسب:,

۹ راه آسان برای بالا بردن کارایی سایت شما

 

۹ راه آسان برای بالا بردن کارایی سایت شما

کاربری که وارد سایت شما می شود باید در کوتاه ترین زمان ممکن به خواسته خود برسد، چرا؟ در زیر مواردی ذکر شده است که رعایت کردن آنها می تواند به افزایش کارایی و بهره وری سایت شما کمک نماید:

1- کار بیشتر روی ورودی اصلی سایت

منظور از ورودی اصلی سایت محوطه ای است که کاربر بعد از بارگذاری کامل سایت بدون اینکه توسط scroll پایین رود، آنرا ببیند.

کاربری که وارد سایت شما می شود باید در کوتاه ترین زمان ممکن به خواسته خود برسد و به صفحه مورد نظر خود لینک شود وگرنه سایت شما را بسته و سراغ سایت دیگری می رود.

در نتیجه سعی کنید که نمای اصلی وررودی سایت بسیار مفید باشد و از درج آگهی های تبلیغاتی (که اکثرا آزار دهنده چشم و اعصاب هستند) و … خود داری نمایید.

شاید شما با مانیتور ۲۰ اینچ در حال کار هستید اما همیشه به فکر کاربران با حداقل امکانات هم باشید، شاید شما بازار بزرگی را از دست بدهید.

2- گزارش های آماری سایت

این نکته بسیاز مهمی است که شما بدانید کاربران و بازدیدکنندگان سایت شما از طریق لینک موجود در کدام وب سایت و یا از طریق جستجوی چه واژه کلیدی به سایت یا بلاگ شما راه پیدا کرده اند، این نکات و کلمات کلیدی می تواند در تعریف Meta Tag هایی که برای سایت خود انتخاب می نمایید تاثیر به سزایی داشته باشند، سایت هایی همانند Google Analytics و یا وبگذر و یا PersianStat راه حلهای مناسبی برای شروع کار به حساب می آیند.

۳- اعمال قانون Pareto بر روی آمار بدست آمده

Pareto’s Principle یا همان قانون ۸۰-۲۰ می گوید که ۸۰ درصد بازدید های سایت مربوط است به ۲۰ درصد محتویات سایت شما. کافی است که شما بیشتر تمرکز خود را بر روی مطالب یا صفحاتی که بیشترین بازدید را داشته اند بگذارید، یعنی شما باید ۸۰ درصد زمانی را که برای تولید محتوای سایت خود کنار می گذارید، برای آن ۲۰ درصدی که بیشترین بازدید و بازخورد و توجه را داشته اند بگذارید.

اگر می بیند که اکثر کاربرانی که به سایت شما مراجعه می کنند مستقیما به صفحه خاصی می روند شما برای اینکه آن صفحه مفید تر و کارآمد تر باشد باید وقت بیشتری روی آن صفحه بگذارید.

۴- انتخاب مکانی مناسب برای RSS Feed سایت یا بلاگ شما

آیکون خوراک خود را در مکانی بسیار مناسب و کاملا در دید قرار دهید تا بازدید کنندگان شما به دنبال آن نباشند و به راحتی آنرا پیدا کنند، همچنین از آیکون های با انداره و شکل و شمایل استاندارد استفاده کنید و سعی نمایید آیکون شما در نمای اصلی ورودی سایت (که در مورد ۱ به آن شاره شد) قرار داشته باشد.

تعداد مشترکان سایت شما بسیار حایز اهمیت است و فکر اینکه حتی ۱ کاربر را به خاطر اینکه خوراک سایت شما را نتواند پیدا کند بسیار مایوس کننده است.

۵- جستجو گر داخلی برای سایت شما

در صورتیکه شما دارای سایتی بزرگ و با حجم اطلاعات بالایی هستید، وجود یا جستجوگر کامل به کاربران سایت شما کمک خواهد کرد تا به مطالب مورد نظر خود راحت تر دسترسی پیدا کنند.

شاید شما در ابتداری کار و هنگامی که هنوز پست های زیادی ندارید به اهمیت این قضیه پی نبرید، اما هنگامی که تعداد پستهای شما از رقم قابل توجهی بشود گشتن آرشیو سایت شما آن هم صفحه به صفحه کار بسیار طاقت فرسایی می شود و ممکن است پستهای قدیمی تر شما از چشم بیافتد. همواره وجود یک جستجو گر پیشرفته (Advanced Search) در سایتهای پر محتوا احساس می شود.

۶- استفاده از فضا های خالی

یکی ار مهمتری عناصری که باعث خروج کاربران از سایت شما می شود سردرگمی و درهم ریختگی مطالب سایت شما می باشد، شما باید به اندازی کافی از فضاهای خالی بین عناصر سایت استفاده ببرید و حتی کادرهای مهمتر را با فضای خالی بیشتری در اطراف آن مشخص نمایید.

۷- دخیل کردن کاربران در سایت

به کاربران و بازدید کنندگان سایت اجازه دهید تا مفید ترین صفحات و یا پستها را توسط سیستم امتیاز دهی مشخص نماید، چرا که مطالبی که توسط کاربران انتخاب می شود برای بسیاری دیگر از کاربران مهم جلو می کنید. برای مثال قسمت فیلم سایت یاهو دارای ۲ قسمت در باره نظریه در مورد هر فیلم می باشد: نظریه کاربران سایت و نظریه منتقدان.

به اینصورت شما می توانید قسمتی را برای پربازدیدترین و پرامتیازترین پستها مشخص نمایید.

۸- نمایش پستهای مربوط در هر پست

شما بدین وسیله می توانید کاربران را به سمتی که نیازشان است سوق دهید، فرض کنید کاربری با جستجو در گوگل وارد سایت شما است و به پست دلخواه خود رسیده، شما می توانید با قرار دادن لینک پستهایی که در رابطه با همان موضوع هستند او را در راه رسیدن به اطلاعات بیشتر یاری و کمک نمایید. به این ترتیب هم به کاربر کمک کرده اید و هم بازدید صفحات خود را افزایش داده اید.

۹- لینک های شما باید کاملا مشخص باشند

کاربر باید بتواند به راحتی لینکهای شما را پیدا کنید و شما باید با تفییر رنگ، تغییر استایل نمایش، نمایان شدن پس زمینه زیر آن، تغییر فونت و اندازه آن و . . . لینک ها را متفاوت با نوشته های ساده بسازید تا کاربران بدون هیچ مشکلی بتوانند آنها را تشخیص دهند.

معمول ترین راه برای مشخص سازی لینکها رنگ متمایز فونت آن و Underline می باشد.

بعد از اجرای نکته ها و مطالب بالا نوبت به تست می رسد، از چند نفر از دوستان خود خواهش کنید در سایت شما وارد شوند و کاربری و استفاده از سایت شما را مورد آزمایش قرار دهند. همچنین پل ارتباطی با کاربران و بازدیدکنندگان سایت خود برقرار نمایید و از آنها خواهش نمایید انتقادات و پیشنهادات خود را برای شما ارسال نمایند. (گرداوری: مهرداد محمد زاده)

منبع: (ivector.net)

 


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





 
 

Weblog Themes By Blog Skin

  

اسلایدر